Контакт

Адреса: ул.Тодор Чангов 83А
(Ново Лисиче, во близина на ресторан Рагуза 919)
Преземи локација
Град: Скопје
Поштенски Број: 1000

E-mail:[email protected]

Телефон:+389 (0)22440702

Работно време:
Понеделник – Сабота
09:00ч – 17:00ч

 

За да контактирате со нас преку е-маил, пополнете ги полињата со соодветни информации и притиснете Испрати.

Дојдовни е-маилови ќе бидат контактирани во најбрзо време.

    Кошничка ( 0 )

    Затвори