За нас

Приказната на КЕКО МОТОРС започнува во 2000-та година кога е основана мала компанија од областа на продажба на резервни делови за скутери и моторцикли.

Денес нашата компанија прерасна во сериозен партнер на секој клиент кој има потреба од високо квалитетни резервни делови и опрема за сите видови скутери, моторцикли, велосипеди, култиватори, моторни пили, градинарска опрема и пумпи за наводнување. Нудиме широка палета на резервни делови од различни брендови со одличен квалитет, со асортиман од преку 20 000 производи.

Ексклузивни увозници сме на познати европски брендови за резервни делови, моторни масла, гуми како MITAS, IPONE, RMS, MALOSSI и други.

КЕКО МОТОРС денес е лоцирана на ул. Тодор Чангов бр. 83/А, н. Лисиче – Скопје, Република Македонија. Располага со продажно–изложбен салон и магацински простор.

Нашата цел е задоволување на растечките потреби на клиентите, на што сме секојдневно посветени, а признание за нашата посветеност претставува соработката и многубројните задоволни клиенти од земјава и соседните земји.

Ви благодариме што одделивте малку од Вашето време да дознаете повеќе за нашата компанија.

Ваши,
Тимот на
КЕКО MОТОРС

Кошничка ( 0 )

Затвори