FAQ – Најчесто Поставувани Прашања

3. Како да платам?

Плаќањето на порачаните производи е при нивната достава или преку интернет со Вашата Master илиVisa картичка.

4. За колку време можам да го добијам нарачаниот производ?

Испораката на сите производи се одвива истиот ден доколку испораката е во Скопје и производот е порачан најдоцна до 16.30 часот и наредниот ден доколку испораката е во останатите градови. Исклучоци се можни доколку производот кој го нарачувате има подолг рок на испорака, меѓутоа во тој случај ќе бидете контактирани.

5. Дали имам предност доколку купувам онлајн?

Без никакви проблеми, милиони луѓе ширум светот секојдневно плаќаат преку интернет. Онлајн купувањето (on-line shopping) Ви штеди пред се време и пари, бидејќи сите плаќања кои морате да ги вршите на лице место кај одредени продажни места, отсега истото ќе можете да го вршите од својот дом или од било каде. Производите кои сте ги нарачале преку нашата веб продавница на Ваше барање можат да се испорачаат до Вашиот дом, работа, на трето лице за подарок или онаму каде што сакате.

6. Дали е безбедно да го платам производот преку интернет со мојата картичка?

Со цел да Ви овозможиме што попријатно искуство со купувањето на нашите производи во соработка со нашата банка инсталиравме терминал за картично плаќање на интернет кој ги има Verified by Visa иMaster Secure Codeсистемите.

Verified by Visa и Master Secure Code системите се глобални програми дизајнирани да го направат on-line шопингот побезбеден и посигурен за купувачите и трговците. Verified by Visa и Master Secure Code ја зголемува довербата на купувачот во on–line купувањето охрабрувајќи ги дека VISA и MasterCard, Банките и трговците работат заедно на начин да обезбедат сигурно on-line купување.

Плаќањето кое го извршувате ќе биде директно преку системот на банката што допринесува за врвна безбедност на Вашите трансакции.

7. За колку време можам да очекувам одговор на поставено прашање?

Вообичаено одговараме во истиот момент кога е пристигнато прашањето. Сепак, зависно од информациите кои ги барате, за кои е потребно повеќе време, ќе Ви одговориме во рок од 24 часа. Доколку, сепак е потребно повеќе време од 24 часа да се обезбедат информации како одговор на поставеното прашање, претставник од  КЕКО МОТОРС ќе Ве контактира со цел да Ве извести.

Кошничка ( 0 )

Затвори