Големопродажба и Дистрибуција

КЕКО МОТОРС – Големопродажба нуди соработка на компании кои се занимаваат со продажба на резервни делови за

 • скутери
 • моторцикли,
 • велосипеди,
 • мотокултиватори,
 • пумпи за наводнување,
 • моторни пили,
 • косачки,
 • тримери,
 • мини мото,
 • моторни хилти,
 • скутери на вода и многу други;
 • гуми, масла и опрема за истите.

Исто така, имаме поволни дистрибутерски цени за сервисери.

СТРУЧНА ПОДДРШКА И СОВЕТИ

Постојано сме достапни за секаков вид на стручна поддршка, консултации и совети.

ДОСТАВА

За сите клиенти организираме достава на порачаната роба по повластена цена.

Доставата на пратките ја вршиме секој ден освен недела, на целата територија на Р. Македонија директно до Вашата продавница или до Вашиот дом.

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД МНОГУБРОЈНИТЕ ЗАДОВОЛНИ ПАРТНЕРИ НА КЕКО МОТОРС !

За повеќе информации контактирајте не на [email protected]  или на контакт телефон 02/2440-702.

Кошничка ( 0 )

Затвори