MITSUBA

KAIS 755X18X30 MITSUBA

Шифра: 918
1200 ДЕН

KAIS 788X17X28 MITSUBA

Шифра: 7140
1200 ДЕН
1650 ДЕН

KAIS 797X16,6X30 TENSAI

Шифра: 4415
1200 ДЕН

KAIS 1022X25X32 MITSUBA

Шифра: 4408
2750 ДЕН
2500 ДЕН
1200 ДЕН
1650 ДЕН
4000 ДЕН
1200 ДЕН

KAIS 729X18X30 TENSAI

Шифра: 3867
1200 ДЕН
1200 ДЕН

KAIS 669X18X30 MITSUBA

Шифра: 3832
1200 ДЕН
1200 ДЕН
1200 ДЕН

KAIS 654X18X30 MITSUBA

Шифра: 3675
1200 ДЕН