КЕКО МОТОРС увозник на висококвалитетниот италијански бренд MALOSSI

Posted on:15.06.2014


КЕКО МОТОРС увозник на висококвалитетниот италијански бренд MALOSSI

Почнувајќи од оваа сезона КЕКО МОТОРС стана увозник на висококвалитетниот италијански бренд MALOSSI 

Во нашата понуда ќе најдете голем избор на резервни делови за вашиот скутер, како и опрема и спортски додатоци.

Изберете и MALOSSI маица, капче, приврзок за вас или лепенка за вашиот скутер и збогатете го вашиот изглед.

 

За повеќе информации контактирајте не.